Mid Tour
Midien Q-school 2021 Rönnäsissä

Midien Q-school 2021 Rönnäsissä

Mid Tourille 2021 oli kovasti tunkua ja taistelua paikoista aurinkoisella kiertueella käytiin aurinkoisessa Rönnäsissä.

Kauden viimeinen Mid Tourin tapahtuma on perinteisesti miesten karsinnat ja kilpailu pelipaikoista tulevalle kaudelle. Touri kasvattaa edelleen suosiotaan, mutta osallistujamäärä syyskuun lopussa kieltämättä yllätti sekä Mid Tourin organisaation että järjestävän kentän; mukaan lähtöviivalle starttasi peräti 82 midi-ikäistä tai tulevaa midi-ikäistä miestä.

Kilpailun suuri osallistujamäärä pakotti järjestämään kilpailun yhden tiin lähdöillä, mutta onneksi säiden haltija oli suosiollinen jo ennustuksissa ja päästi aamun ensimmäiset pelaajat ajoissa kentälle. Syyskuussa 08:30 lähdöt eivät aina ole onnistuneet. Rönnäsin kenttä oli muutoinkin mukavassa kunnossa ja tarjosi reilut olosuhteet Midien Q-schoolille.

Keli suosi Rönnäsissä

Jaossa oli siis 15 vahvaa korttia kategorian 6a muodossa sekä 15 korttia kauden 2021 avauskilpailuun kategorialla 6b, näillä näkymin huhtikuun lopussa tutulla Vuosaaren kentällä. Myös tasatuloksella lunastaa kyseisen kategorian, joten bogien järjestyksellä tuloskortissa ei ole merkitystä. Kauden avaus on perinteisesti tullut ääriään myöden täyteen, joten täyden kauden pelaaminen ilman kategoriaa saattaa olla vaikeaa.

Parhaiten päivän urakasta suoriutui Espoo Ringside Golfin Joel Virtanen kiertämällä Sea Golfin Meri-kentän 74 lyönnillä. Koski-Golfin Antti Backman käytti lyönnin enemmän ja Joelin seurakaveri Jouko Piik kolme lyöntiä enemmän. Varsinaisia birdie-talkoita ei Rönnäsissä vietetty, Backman, Piik sekä Ossi Lindqvist kirjasivat kukin kuitenkin hienot 4 birdietä digitaaliseen korttiin.

Tulostasoa voidaan kuitenkin pitää hyvänä, vahvaan korttiin vaadittiin ”Mid-parin” alitus, eli 79 lyöntiä. Tähän pystyi 17 pelaajaa ja heille siis pelipaikka 2021 kiertueelle. Avauskisan pelipaikan lunastivat sijat T18-T23, eli tulokset 80 ja 81 pelanneet.

Kategoria 6a:
VIRTANEN, Joel, Espoo Ringside Golf
BACKMAN, Antti, Koski-Golf
PIIK, Jouko, Espoo Ringside Golf
LÄHDE, Jarno, Kymen Golf
REYNISH, Stuart, Keimola Golf ry
MARJANEN, Juho, Nurmijärven Golfklubi
JANTUNEN, Petri, Golf Talma
SAARELA, Timo, Kymen Golf
JERKKU, Lasse, Pickala Golf Club
SURAMA, Jaakko, Suur-Helsingin Golf
LINDQVIST, Ossi, Golf Talma
JÄRVINEN, Tero, Golf Talma
GRÖNQVIST, Ali, Sea Golf Rönnäs
WARGH, Sebastian, Golf Talma
SAARIVIRTA, Jaki, Golf Talma
KYLÄ-KAILA, Tommi, Golf Talma
TOIVONEN, Seppo, Kullo Golf Club

Kategoria 6b: (kauden avauskisa):
HEIMONEN, Mikko, Keimola Golf ry
PASI, Teemu, Koski-Golf
HAAPAKOSKI, Toni, Tapiola Golf
KÄRKKÄINEN, Lari, Vuosaari Golf Helsinki
LINDSTRÖM, Jari, Koski-Golf
NIEMINEN, Tuomo, Nokia River Golf
HAUTAMÄKI, Tuomas, Etelä-Pohjanmaan Golf Seinäjoki
ANTINKOSKI, Markku, Hyvinkään Golf
VIITANEN, Kari, Nokia River Golf
TARKKANEN, Ari, Suur-Helsingin Golf
KARVONEN, Markku jr, Jyväs-Golf
BRUNOU, Mika, Aurinko Golf
INORANTA, Pasi, Golf Talma

Mid Tour onnittelee! Mikäli pelaaja vaihtaa edustamaansa seuraa talven aikana, pyydämme olemaan yhteydessä, jotta kategoriat saadaan linkitettyä oikeisiin tileihin. Jos seura pysyy samana, niin toimenpiteitä ei tarvita.

Mid Tour kiittää lämpimästi kuluneesta kaudesta 2020 ja toivottaa jälleen kaikki vanhat sekä uudet pelaajat aikanaan tervetulleeksi mukaan kaudelle 2021!