Uutiset
Rönnäsissä vanhat tutut voittajat – Hallanoro ja Paavola

Rönnäsissä vanhat tutut voittajat – Hallanoro ja Paavola

Viime kauden ranking- ykkönen ja -kakkonen nappasivat avausvoitot Sea Golf Rönnäsin kauniissa maisemissa

Harvoin on tarvittu odottaa kauden kolmanteen kilpailuun, kun Milla Hallanoro löytyy ensimmäisenä naisten sarjan tulosluettelosta. Voitto irtosi lopulta viiden lyönnin erotuksella hyvän kakkospäivän ansiosta (79-72, +7). Toisena päivänä kilpasiskot eivät päässeet samalle tasolle ja Milla pääsi juhlimaan voittoa hänelle tutulla ja mieluisalla kentällä. Häntä itseä ei kummemmin jännittänyt, että avausvoittoa saatiin odottaa ”jopa” kolmanteen kilpailuun.

”Tää päivä oli positiivinen yllätys, löin tosi hyvin. Ei lauantaikaan huono ollut, aloitin vaan parilla tuplalla ja se oli siinä jo sit aika paljon plussalla tulos” , kertasi Milla kilpailuaan.

Avauspäivänä birdiet eivät uponneet, mutta toisena päivänä niitäkin alkoi kortissa näkyä. Rönnäs on noudattanut alkukauden teemaa, kun kentät ovat olleet melko kapeita ja avausten kanssa saa olla tarkkana. Milla odottaakin jo tulevaa Kytäjän kisaa, jossa on jo ”hieman enemmän tilaakin”.

Tämän kisan perusteella Kytäjälle kovimpina haastajina lähtevät Keimolan kaksikko Anniina Paatsama (80-76, +12) ja Saana Pakonen (79-77, +12) jotka jakoivat toista sijaa. Heitä seurasivat tuloksissa Mariel Häkkinen ja Mari Varjonen molemmat +15, Marielin ollessa hcp-sarjan paras ja Mari palkittiin parhaana N40 (sillä Milla ei voi saada kaikkia palkintoja).

Maailman suurin yllätys ei ollut miesten M40 sarjan voittajakaan, kun vahvan alkukauden pelannut Tuomo Paavola onnistui kirkastamaan hyvät sijoituksensa aina voittoon saakka ”melkein toisella kotikentällä”, joka sijaitsee lyhyen matkan päässä hänen omasta kotikentästään.

Paavolankin voitto oli lopulta melko selkeä, ja mies itse sekä kilpailijat tiesivät, että ihmeitä olisi saanut tapahtua, että Tuomon kuuman putterin voittanutta olisi löytynyt tänään. Takaysillä upposivat kuulemma kaikki putit ja sen voi päätellä tuloskortistakin. Viimeiselle seitsemälle väylälle syntyi käsittämättömät viisi birdietä ja tuloskortti oli kauniin punaista! Kahden päivän yhteistulos oli -6 (71-67).

Tuomon perässä ainoat alle par-tuloksen viikonlopun mitassa pelasivat Nevas Golfin kaksikko Markus Söderqvist (69-73, -2) ja Matti Meriläinen (71-72, -1). Huonosti ei tämäkään kaksikko pelannut, mutta Tuomon putteri ratkaisi homman tänään miehen omien sanojenkin mukaan.

”Eilen oli aika rauhallinen kierros. Tänään oli hyvää pelaamista kaikin puolin, putteri oli viimeiset 10 reikää erittäin kuumana”, kertoi Tuomo haastattelussa.

Niukasti kärkikolmikon ulkopuolelle jäi Lassi Kivilompolo (Par), joka on tehnyt hyvää nousua aivan kärjen tuntumaan tällä kaudella, ja eiköhän hänkin saa vielä kirkastettua tuloksensa ehkä jo tämän kauden aikana. Myös Keijo Jaakola mahtui kärkiviisikkoon tuloksella +1, ja on valmasti nälkäisenä Kytäjän kisassa metsästämässä voittoa. Maininnan arvoista on myös kuudenneksi kivunneen Jukka Happosen kaksi eagleä (!) sunnuntain kierroksella, jotka syntyivät väylille 9 ja 15.


Lopputulokset