Uutiset
Ruotsi-Suomi maaottelu – Finnkampen 2019

Ruotsi-Suomi maaottelu – Finnkampen 2019

Legendaarinen Ruotsi-Suomi maaottelu ”Finnkampen” pelataan tänä vuonna 1.-2.9. Ruotsissa Åda Golf & Country Clubilla. Ruotsin kaatoon lähtee jälleen kerran kova nippu midien parhaimmistoa. Suomella on puolustettavana naisten voitto, 30-vuotiaiden voitto sekä maaottelun kokonaisvoitto. Miesten 40-vuotiaiden voitto meni viime vuonna Ruotsille. Hieman balsamia haavoihin.

Kaikki ottelut pelataan reikäpeleinä ilman uusintareikiä. Miehet ja naiset pelaavat sunnuntaina aamupäivällä foursomet ja iltapäivällä better ball pelit. Maanantaina on luvassa singlet ja iltapäivällä nähdään kaikkien sarjojen voittajat ja miten käy kokonaismaaottelussa.

Pelaajat ovat valmistautuneet kilpailuun huolella ja tosissaan sekä panostaneet kaiken viimeistä piirtoa myöten. Keksi Jaakola otti elämänsä ensimmäisen selfien, Ville Karhu kävi psykologinsa kanssa istuntoa Naantalissa, Turun ihme Sami Sarkki kävi Henkkamaukassa sovittamassa parasta Seppälää laivamatkalle, Milla Hallanoro Speed Golfin pisimmässä kilpailussa Euroopan ympäri, Ringside Golfin Ilkka Jokinen rentoutui ja ”Juhna” Peltomäki seisoi viikon ruispellossa. Eli maajoukkue on enemmän kuin valmiina.

Midien maaottelun maajoukkue 2019 ja miesten sarjat

 

 

 

Otteluiden Live Scoring