Ruukkigolf joukkueiden SM-kilpailut 19.-20.9.

Kilpailuun on ilmoittautunut mukaan 12 seuraa. Joukkue on 2-4 pelaajaa + kapteeni. Kapteeni voi olla myös joku pelaajista. Joukkue tulee nimetä perjantaina 18.9. klo 18 mennessä. Tuolloin tulee myös ilmoittaa ensimmäinen pelipari.

PELAAJAN EDUSTUSKELPOISUUS
SM-kilpailuihin voi osallistua pelaaja, joka on Suomen kansalainen tai pelaaja joka ei ole Suomen kansalainen, mutta edustaa Suomen Golfliiton jäsenseuraa. Pelaajan on oltava edustuskelpoinen ja edustettava kotiseuraansa. Pelaajan tulee olla syntynyt vuonna 1990 tai sitä ennen.

PELIMUOTO

  1. päivä, lauantai 19.9.2020
    Pelataan lyöntipelinä 2-henkisin joukkuein aamupäivällä klo 8.30 alkaen fourball ja iltapäivällä klo 13.30 eteenpäin Foursome.
  2. päivä, sunnuntai 20.9.2020
    Pelataan henkilökohtaisena lyöntipelinä. Joukkueessa pelaa 2-3 pelaajaa ja lähdöt tapahtuvat 1. tiiltä kolmen pelaajan ryhmissä. Lähdöt ovat käännetyssä järjestyksessä lauantain tulosten mukaan. Sunnuntain lyöntipeleihin seura voi asettaa kolme pelaajaa, joista kahden paremman tulos huomioidaan lopputuloksissa.

TASATULOSTEN RATKAISU
Tasatilanteessa voittaja ratkaistaan välittömästi suoritettavalla sudden death (äkkikuolema) – uusinnalla, johon kapteeni valitsee joukkueestaan yhden pelaajan. Ottelun voittaja ratkaistaan pelaamalla reikä kerrallaan, niin kauan kunnes ratkaisu syntyy. Muut sijat kuin voitto ratkaistaan finaalipäivän parhaan yksittäisen kierroksen mukaan; Tämän jälkeen toiseksi parhaan jne. Jos kaikki tulokset ovat samoja, ratkaistaan sijoitus arvalla.

JOUKKUEEN NIMEÄMINEN
Koko joukkue (2-4 pelaajaa) ja lauantaiaamun ensimmäinen pelipari (fourball) on ilmoitettava osoitteeseen midtour@golf.fi pe 18.9.2020 klo 18:00 mennessä. Lauantai iltapäivän peliparit (Foursome) on ilmoitettava välittömästi aamupäiväkierroksen jälkeen tai ne voi ilmoittaa perjantain ilmoituksen yhteydessä. Sunnuntain pelaajat (single) on ilmoitettava välittömästi lauantai iltapäiväkierroksen jälkeen. Nimeämiset ilmoitetaan kaavakkeella, joka lähetetään joukkueen kapteenille sähköpostilla.

KENTTÄ
kilpailu pelataan tiiltä 53. Etuysi on fyysisesti melko rankka, joten tankki täyteen ja nestettä sekä evästä mukaan!

LOUNAS
Klubilla on tarjolla lounasta molempina päivinä hintaan 10.20€. Lauantaina menu on lasagne tai fetakana. Mikäli sinulla on erityisruokavalio, niin ilmoitathan keittiöön asia heti aamulla.

LIVE SCORING
Kilpailussa käytetään Golfboxin Live Scoringia. Pelaajat saavat tulostensyöttökoodit Ruukkigolfissa jolla voi kirjautua sisään verkkosivuille s.golfbox.dk omalla puhelimella. Puhelimen käyttö on sallittu tulosten syöttämiseen. Yksi pelaajista voi kirjata kaikkien ryhmäläisten tulokset.

MAKSU
Kilpailumaksu 240€ maksetaan paikan päällä Ruukkigolfissa.

KILPAILUN LÄHTÖAJAT ja tulosseuranta löytyvät kilpailukalenterista https://golf.fi/kilpagolf/kilpailukalenteri/#/competition/2552794/teetimes