Pelaaja on ilmoittautunut Mid Tour/Ladies Mid Tourin osakilpailuun sekä toiseen kilpailuun, esimerkiksi Finnish Tour, SM-kilpailu tai Erkko Trophy.

Pelaajan tulee päättää oma pääkiertueensa tai kilpailunsa (FT jne. tai Mid Tour) ilmoittautumisensa yhteydessä. Mikäli pelaaja on ilmoittautunut kahteen päällekkäiseen kilpailuun, tulee hänen ilmoittaa siitä Mid Tourin toimikunnalle sähköpostitse midtour(a)golf.fi ennen ilmoittautumisajan umpeutumista. Tällainen tilanne voi syntyä esimerkiksi FT:n (tai muun kilpailun) finaalipäivän osalta, joka pelataan lauantaina, samana päivänä Mid Tourin ensimmäisen kierroksen kanssa.

Kun pelaaja ilmoittautuu Mid Tourin osakilpailuun ja on ilmoittanut toimikunnalle mahdollisesta päällekkäisyydestä toisen kilpailun kanssa ennen ilmoittautumisen sulkeutumista, asetetaan pelaaja kategorialistan viimeiseksiMikäli kilpailu tulee täyteen jää kyseinen pelaaja viimeiselle varasijalle. Mikäli useammalla pelaajalla on vastaava tilanne, laitetaan pelaajat varasijojen viimeisiksi kategoriajärjestyksen mukaisesti.

Jos Mid Tourin osakilpailun osallistujamäärä ei ole täynnä, laitetaan mahdollisen kahden kilpailun pelaaja joko aamun tai iltapäivän ensimmäisiin ryhmiin. Näin mahdollisen peruutuksen yhteydessä ei synny kahden pelaajan ryhmiä muiden väliin.

Mikäli pelaaja ei ilmoita mahdollisesta päällekkäisyydestä toimikunnalle sähköpostitse, arvotaan hänet normaaliin tapaan lähtöryhmiin. Jos kilpailu on täynnä ja varasijalla on pelaajia, on pelaaja velvollinen pelaamaan Mid Tourin kilpailun. Jos pelaaja pääsee toisessa osakilpailussa jatkoon ja peruuttaa osallistumisensa tämän vuoksi, veloittaa Mid Tourin osakilpailun järjestävä seura kisamaksun ja pelaajalle annetaan yhden (1) osakilpailun kilpailukielto.

Category
Tags

Comments are closed