Mika Piltz on palautunut hurjasta aikaerosta Skotlannin matkaltaan. PIckalassa asuva Piltz toipui avauspäivän surkeasta alusta ja pelasi toisen päivän parhaan tuloksen 68 (-4), jolla nousi kokonaistulokseen –2.

Piltz saattaakin sunnuntaina saavuttaa harvinaisen tuplan, sillä edellisenä sunnuntaina hän juhli senioreiden suomenmestaruutta Talmassa.

Triplakin olisi mahdollinen, sillä vasta ensi viikolla pelataan yleisten sarjojen SM-kisat Vaasassa, mutta sinne Piltz ei tämän tiedon perusteella aio lähteä.

Niin tai näin, niin pelataan nyt ensin ennen kuin Mid Tourin virallinen kaivertaja pääsee hommiin. Forest kentän tuulitunnelit, liukkaat viheriöt ja lähes laittomat lipunpaikat nostivat cut-rajan lopulta tulokseen +17, eli yhden alle midi-parin.

Piltz saa kärkiryhmään kavereikseen Suomen korkeimman lentokaaren palloonsa tuottavan Juha Kolarin ja myös tuloksen 68 kotikentällään pelanneen Sami Orakosken.

Avauspäivän jälkeen johtanut Jaakko Mäkitalo paukutteli toisella kierroksellaan korttiinsa kaksi tuplaa, yhden triplan ja pari bogia. Vastapainoksi tulleet viisi birdietä, joista neljä peräkkäin pitivät Jaskan vielä kultajahdissa mukana.

Mäkitalo lähtee viimeiseen kierrokseen kolme lyöntiä valmentajaansa perässä tuloksesta +1.

Kaikki on miesten sarjassa auki, sillä kuuden lyönnin sisällä on peräti 13 pelaajaa.

Naisten sarjassa Milla Hallanoro on matkalla mestaruutensa uusimiseen. Turkulaislähtöinen speedgolfsprintteri johtaa kisaa tuloksin 76-77. Voitosta on tulossa kolmen kauppa, sillä kakkosena oleva Minna Vuorenpää on neljän lyönnin päässä ja Katri Hynninen viiden lyönnin päässä.

 

Tags

Comments are closed