Ladies Mid tourin kuudennen osakilpailun ratkaisu Gumbölessä oli kahden tasaisen naisen kädenvääntöä. Ensimmäisen päivän jälkeen kärkikaksikon, Nina Katajainen ja Milla Hallanoro, erotti toisistaan vain yksi lyönti Ninan hyväksi.

Lauantaina päädyttiin tuomarin kanssa yksissä tuumin aikeistamaan sunnuntain startteja uhkaavan ukkosen takia tunnilla. Aamun ensimmäiset reiät saatiin pelattua sateettomassa kelissä. Kilpailun edetessä lisää haastetta kenttään toi alkanut vesisade. Ukkoselta lopulta kuitenkin vältyttiin kokonaan ja kisa saatiin vietyä läpi ongelmitta.

Toinen päivä oli kärjen osalta vielä tasaisempi, kuin ensimmäine. Nina ja Milla pelasivat tasatulokseen. Koska kukaan ei tullut myöskään vilkku päällä vasemmalta ohi, kruunattiin Nina voittajaksi upean tuloksen 146 (+6) myötä. Mainittakoon tässä kohtaa, että Ninan ensimmäisen päivän tulos 71 sivusi kenttäennätystä. Millalle tällä kertaan viikonlopulta kotiinviemisinä toinen sija 147 lyönnillä (+7). Tasaisen tekemisen ansiosta uusilla Diswestistä hankituilla rautamailoillaan kolmanneksi hyökkäsi Katja Riipi 154 (+14).

Tällä kaudella on palkittu jokaisessa osakilpailussa myös paras tasoituksellinen tulos. Tämän viikonlopun ykkönen oli Taru Åkesson pelattuaan molemmat kierrokset alle oman tasoituksensa. Pikkulinnut kertoivat lauantain kierroksen olleen golfuran paras. Koko palkittu nelikko sai Diswestin lahjakortit.

Nina esitti puheessaan lopuksi kaikki tarpeelliset huomionosoitukset: Kiitos seuralle, että saimme tulla Gumböleen kisailemaan ja hyväkuntoisesta kentästä, kiitokset tuomarille kentän valmistelusta. Kiitokset lähti myös Millalle tiukasta skabasta, sekä kaikille tällä kaudella mukana olleille naisille. Maajoukkuekapteenimme Nina kehoitti lopuksi kaikkia osallistumaan tourille jatkossakin.

Meillä on vielä yksi kilpailu jäljellä tälle kesälle. Syyskuun 7.-8. mittelöidään finaalin merkeissä yhdessä miesten kanssa Aulangolla. Mukaan kvalifioituu ensisijaisesti top 15 rankingin mukaan ja sen jälkeen seuraavat pelaajat tasoituksen mukaan. Jos viikonloppu on siis vielä kalenterissasi vapaana niin ilmoittautuminen on auki kaikille.

Aulankoa ennen on vuorossa Finnkampen, johon lähdemme puolustamaan viime vuotista voittoa. Naisten maaottelujoukkueeseen liittyvää tiedottamista kannattaa seurata MIDLadyt Facebook-sivustolla.

Aulangon jälkeen kisakalenteri hiljenee tältä vuodelta ja alamme suunnitella uusia kujeita vuodelle 2020.

Category
Tags

Comments are closed