Mid Tour
Uudistettu Mid-kiertue alkaa Alastarossa!

Uudistettu Mid-kiertue alkaa Alastarossa!


Kauden ensimmäinen Mid Tourin kilpailuviikonloppu lähestyy ja samalla tuo mukanaan kautta-aikojen ensimmäisen M40-osakilpailun! Kauden alku on ollut melko hidas ja tahmea, mutta nyt viimein kaikki on valmiina kisaviikonloppua varten. Aivan shortsikelejä ei ole vieläkään Forecan sääkarttojen mukaan tarjolla, mutta tällä hetkellä näyttää siltä, että ainakin onnekkaimmat saattavat säilyä kuivin jaloin.

Kentän yleiskunto on agenttiemme mukaan hyvä keväinen. Vihreää ei Alastarossa juurikaan vielä ole, mutta griinit ovat tasaiset ja väylät pelattavassa kunnossa. Naapurissa sijaitsevalla Alastaro Circuitilla on kanssamme kilpailevia tapahtumia viikonlopun aikana, joten väen ja äänen määrä lienee messevämpi, kuin mihin monella golfkentällä on totuttu. Toivottavasti jokunen keväinen luontoäänikin kuitenkin kuullaan viikonlopun aikana.

Miesten osalta panoksena on kautta aikain ensimmäisen M40 osakilpailun voitto, sekä roppakaupalla rankingpisteitä. Kauden päätteeksi eniten rankingpisteitä rohmunnut ansaitsee itselleen paikan Midien EM-joukkueeseen.

Ladies Mid Tourin naisista Alastarossa telmii koko viime kauden rankingkärki ja saadaan testata kenen talvitreenit ovat sujuneet mallikkaammin. Auttaako koko talven treenaaminen simulaattorissa, vai onko hiihtolenkeistä enemmän hyötyä. Naisista kauden päätteeksi kaksi parasta matkustaa vuoden 2023 EM-kilpailuihin.

M40-kiertueen sekä uudistetun Ladies Mid Tourin päivitetyt rankingpistetaulukot pääset lukemaan
täältä.

Peliareena siis on tarinoiden mukana kunnossa. Enää jää nähtäväksi miten on naisten ja miesten laita.
Nähdään Alastarossa!

Mari/ Mid Tour toimikunta