Nordcenter Fream tarjoili todellisen herkkupalan Mid Tourin miehille. Moni yllättyi kun loistavassa kelissä pelattava kenttä suorastaan piti midejä pilkkanaan. Tai ei ihmetellyt, mutta ihmetteli kuinka pahasti.

Suurin syy tähän oli yllättävänkin kireät lipunpaikat jo ensimmäiselle päivälle. Ajoittain tuntui, että reikäkarttoina oli käytetty samoja nuotteja kuin Extreme Openissa.

Niin tai näin, tämä sopi vallan mainiosti, sillä onhan kyseessä Mid Tourin versio US Openista. Vain yksi pelaaja onnistui alittamaan Freamin parin ja hän oli tottakai: Keijo Jaakola!

Keksi painoi tauluun upean 69 (-3) lyönnin kierroksen jolla kuroi itselleen peräti kolmen lyönnin kaulan toisena olevaan Jyri-Pekka Saariseen, joka SM-menestyksestä innostuen on tullut dominoimaan myös PK-seudulle kisoja.

Kärkiryhmään riitti myös tulos +2, jolla Joonas Mäkinen nappasi itselleen lipun kuumaan ryhmään. Tulosten 74-80 välissä onkin jo suuri nippu pelaajia. Kysymys lieneekin, että jatkaako Keksi omilla luvuillaan vai avaako hän ovea plussan miehille vielä voittotaisteluun?

Alhaisia tuloksia tuskin on juurikaan odotettavissa myöskään sunnuntaina, joten kuka tietää vaikka voittotulos olisi pitkästä aikaa mideillä plussan puolella?

GolfBox aloitti temppuilun kierroksen loppuvaiheilla ja jatkaa temppuilua myös tätä artikkelia kirjoitettaessa.

Niin tai näin, mid-par oli tänään kohtalainen tulos ja sen alitus on varmasti hyvä tavoite monelle myös sunnuntaina.

Sunnuntain lähdöt ovat kahdelta tiiltä kello 8.00 alkaen. Nordcenterin upea areena todistaa varmasti upeaa taistoa kannusta.

Category
Tags

Comments are closed