Mid Tour
Ville Karhu kruunattiin Linnan kuninkaaksi huikealla tuloksella

Ville Karhu kruunattiin Linnan kuninkaaksi huikealla tuloksella

Mid Tourin kolmas osakilpailu Linna Golfissa pelattiin päätökseen sunnuntaina. Kisan voitosta käytiin tiukkaa ja ennenkaikkea tasokasta taistelua. Kun viimeimen takaysi alkoi kääntyä toiselle puoliskollee, oli kolme miestä hyvin lähellä toisiaan – siis tuloksellisesti.

Ville Karhu lähti viimeiseen neljään reikään tuloksesta -5, Juha Kolari samasta tuloksesta ja Marko Helen tulokesta -4. Muut pelaajat olivat tässä vaiheessa jääneet napsun taaemmas.

Kotkalaislähtöinen vasuri, Ville Karhu otti niskalenkkiä itselleen tekemällä birdien vaikealle kuudennelle reiälle, jossa tiipaikkaa oli tuotu eteen, mutta lippu viety vaikeaan paikkaan ylähyllylle.

Seiskalla ja kasilla Marko Helen sortui bogeihin ja peli oli hänen osaltaan selvä. Karhu ja Kolari lähtivät viimeiselle reiälle Karhun yhden lyönnin johtoasemasta. Viimeisellä reiällä kokemus oli valttia ja Ville naputteli parilla voiton itselleen. Kolarin bogilla ei loppujenlopuksi ollut suurempaa väliä, vaan hän sai siitä huolimatta kakkossijan itselleen.

Karhu nousi upealla esityksellä ja voittotuloksella -6 (70, 68) Midien rankingin kärkeen niukasti Joonas Hinkkasen ohi, joka oli kisan kuudes par-tuloksella. Väliin tuloksella -1 mahtuivat Rinkun Ilkka Jokinen, joka on löytänyt mahtavan kesävireen peliinsä, sekä Talman Joonas Huttunen.

Mid Tour lähettää nöyrimmän kiitoksen koko Linna Golfille ja erityisesti sen kenttätyöntekijöille. Kentän kunnosta arvosanaksi voi antaa ilman lisämausteita kohtalaisen 11/10!

Seuraavaksi onkin edessä pieni tauko, jonka jälkeen jatketaan tosikisoilla – SM-kisoilla! Lyöntipelimestaruudet ratkotaan Pickalassa ja reikäpelit käydään täysin superkuntoon viritetyllä Ringside Golfin kentällä, jossa stimp-lukemat ovat niin korkeat, että valmistava harjoittelu kannattaa tehdä parketilla tai biljardipöydällä.