Miesten mitalikolmikko: Joonas Huttunen (vas.), Ville Rintala, Kristian Tammivuori

Mid Tourin miesten lyöntipelin Suomen mestaruus ratkaistiin Talma Golfissa. Kenttä oli viritetty niin miehille kuin naisillekin todella huippukuntoon. Ensimmäisenä päivän kärki painoi reippaasti alle parin viiden miehen voimin. Kärjessä meni Kymen Golfin Niko Tainio 69 lyönnin kierroksella. Toisena päivän tilanne tasoittui huomattavsti ja ennen viimeistä kierrosta monella pelaajalla oli mahdollisuus mestaruuteen tai mitaleille.

Kärjen lähtiessä viimeiselle yhdeksälle reiälle Mikael Piltz ja hänestä lyönnin Rauma Golfin Ville Rintala. ”Talman tiikeri” Joonas Huttunen aloitti hurjan kirin kolmen birdien myötä ja siirtyi johtopaikalle 14 pelatun reiän jälkeen. Ville naulasi 16. reiän lähestymisensä ”tap in” etäisyydelle birdien arvoisesti ja samalla kun Piltzillä ja Joonaksella bogitikka lauloi oli Ville siirtynyt kolmen lyönnin johtoon. Kaksi perus paria loppuun ja Ville otti ensimmäisen midien lyöntipelin Suomen mestaruutensa kokonaistuloksella 216 lyöntiä (par). Hopealle sijoittui Talman Joonas Huttunen ja pronssia kahden birdien lopetuksella Pickala Golfin Kristian Tammivuorelle samalla tuloksella kuin Joonaksella. Tapiola Golfin Mikael Piltz tuli neljänneksi ja Keijo Jaakola viidenneksi.

Miesten tulokset >>

Mid Tour ja Ladies Mid Tour haluavat antaa ison kiitoksen Talma Golfin henkilökunnalle ja kaikille vapaaehtoisille, jotka olitte mukana järjestämässä hienot Suomen mestaruuskilpailut. Kiitos myös myös kilpailun tuomareille ja kaikille pelaajille.

Kausi jatkuu niin miehillä kuin naisilla reikäpelien Suomen mestaruuskilpailuilla Lakiston kentällä 3.-5.8.2018. Kilpailu pelataan viimevuotiseen tapaan alkuun lohko-otteluilla, josta lohkojen voittajat jatkavat eteenpäin. Jokaisesta alkulohkon tasapelistä ja voitosta saa ranking pisteitä.

Ilmoittautuminen Reikäpeli SM >>