Ladies Mid Tour
Vuorossa legendaarinen Tali

Vuorossa legendaarinen Tali

Kausi jatkuu M40 ja naisten sarjojen osalta tulevana viikonloppuna Helsingin Golfklubilla legendaarisella Talin kentällä. Starttiviivalle saapuu 123 kilpailijaa ja varsinkin suuri naispelaajien määrä on todella iloinen asia. Kauden aikaisemmissa kilpailuissa Alastarossa ja Lakistossa oli 25 ja 33 pelaajaa, joten Talin 41 naispelaajaa osoittaa suosion vain kasvavan, mitä pidemmälle kausi etenee.

Naisissa mukana on koko Ladies Mid Tourin kärki, myös juuri Euroopan mestaruuskilpailuista palannut Milla Hallanoro. Milla varmasti saa kirittäjiä Keimola Golfin Anniina Paatsamasta sekä Oulun Golfkerhon Sonja Pakosesta. Naiset aloittavat kisaurakkansa lauantaina klo 9:00.

Miehissä on mukaan saatu koko kärkikaarti mukaan ihan Mid Touria myöten. Keimola Golfin Juha-Pekka Peltomäki voitti M40 sarjan ensimmäisen osakilpailun, samaa seuraa edustava Ville Karhu Mid Tourin ensimmäisen osakilpailun Rönnasissa näytöstyyliin ja Tapiola Golfin Keijo Jaakola, joka voitti Lakiston M40 osakilpailun. Miesten pelaajalistaa kun alkaa käymään läpi, niin kilpailukokemusta on kentällä aikamoinen kasa. Ei varmaan tule pelkoa, että historiajutut jäisivät lyhyeksi, kun pelikaverit alkavat muistelemaan menneitä kausia FAT-ajoista (Finnish Amateur Tour) lähtien, jota pelattiin hieman ennenkuin inkat rakentelivat temppeleitään tai egyptiläiset saivat pyramidinsä valmiiksi. Todennäköisesti egyptiläiset pyysivät FAT-pelaajia mittaamaan pyramidiensa kulmasta kulmaan matkansa, koska wedget tuohon aikaan olivat niin määrämittaisia ja tarkkoja.

Miesten konkariosasto aloittaa lauantaina kukonlaulun aikaan klo 7:30.

Tulospalvelu miehet

Tulospalvelu naiset