Mid Tour V/2020 Nordcenter 8.-9.8.2020

Lauantain reikäkartat
Sunnuntain reikäkartat

Paikallissäännöt ja Kilpailumääräykset

Kilpailuissa noudatetaan seuraavia sääntöjä:

  1. Rules of Golf Effective January 2019 issued by R&A and the USGA
  2. Suomen Golfliiton kilpailujen kilpailumääräykset ja paikallissäännöt 2020 (ns. hard card) ja
  3. Mid Golf Tourin kilpailusäännöt ja – määräykset 2020

Lisäksi osakilpailuissa noudatetaan kilpailukohtaisia kilpailumääräyksiä sekä paikallissääntöjä.

Nämä säännöt ja määräykset korvaavat kaikki kentän omat paikallissäännöt ja kilpailumääräykset.

LISÄYKSET GOLFLIITON PAIKALLISSÄÄNTÖIHIN:

  1. Kaikki kentällä olevat mittamerkit ovat kiinteitä haittoja. Merkin poistaminen on kielletty. Vapautuminen ilman rangaistusta Säännön 16.1 mukaisesti.
  2. Nuoret puut, jotka on merkitty tukikepein, ovat kiellettyä pelialuetta. Jos pallo on missä tahansa kentällä paitsi estealueella ja pallo koskettaa tällaista puuta tai tällainen puu haittaa pelaajan lyöntiasentoa tai aiotun svingin vaatimaa tilaa, täytyy pelaajan vapautua tästä Säännön 16.1f nojalla. Jos pelaajan pallo on estealueella ja tällainen puu haittaa pelaajan lyöntiasentoa tai aiotun svingin vaatimaa tilaa, pelaajan täytyy vapautua tästä rangaistuksella Säännön 17.1e mukaisesti tai ilman rangaistusta Säännön 17.1e(2) nojalla.
  3. Punaiset estealueet (jotka on merkitty vain toiselta puolen) väylän 4 vasemmalla puolella, väylän 6 vasemmalla puolella ja väylän 8 vasemmalla puolella jatkuvat äärettömyyteen.

 

Rangaistus paikallissääntöjen rikkomisesta on: yleinen rangaistus (2 lyöntiä)

Kilpailu pelataan valkoisilta tiimerkeiltä

Kierroksen maksimiaika 4 tuntia 20 minuuttia. (Sääntö 5.6)

Scoring Area:
Scoring area on klubitalon terassilla merkitty alue. Tulos tulee tarkastaa välittömästi kierroksen jälkeen, kuitenkin viimeistään 30 minuutin kuluessa kierroksen päättymisestä. Pelaajan käytyä alueella ja poistuttua sieltä katsotaan hänen tuloksensa jätetyksi. Scoring area ei ole miehitetty, josta syystä, mikäli pelaaja tarvitsee sääntötulkintaa tai muuten olla yhteydessä tuomariin, tulee ilmoittaa tästä ennen kun menee Scoring arealle (esim soitto tuomarille). Jos ei pelaaja tee toimenpiteitä pelinsä tai tuloksensa suhteen (esim. on yhteydessä toimikuntaan tai tuomariin) ja vaikka hän ei käy Scoring alueella katsotaan hänen tuloksensa myös automaattisesti jätetyksi 30 minuuttia sen jälkeen, kun hänen ryhmänsä lopetti viimeisellä viheriöllä.

Uusintaväylä: Tasatilanteessa voittaja ratkaistaan välittömästi suoritettavalla ”Sudden death” -uusinnalla. Uusinnassa pelataan reikää 18 ratkaisuun asti.

Kilpailutoimikunta:

Kilpailun johtaja: Miikka Savela               +358 40 705 1319
Tuomari: Pasi Kuhalainen                        +358 40 823 8781
Nordcenter: Antti Ahti                               +358 40 072 2148