Mid Tour 2014 karsinnat pelattiin Porvoo Golfissa

Mid Tourin 2014 karsinnat pelattiin 18 reiän mittaisena Porvoo Golfissa 22.9.2013. Karsintakilpailun parhaat tulokset 73 lyöntiä (+1) pelasivat Porvoo Golfin Carl-Christian Hurme ja Kartano Golfin Jaakko Koponen.Tarjolla oli kategoria 6a kaudelle 2014 kymmenelle ensimmäiselle pelaajalle. Tänä vuonna tuloksella 78 sai tuon himoitun kortin. Karsintakilpailun 10 parasta saivat kaudelle 2014 kategorian 6a. Pelaajat, jotka sijoittuivat karsintakilpailussa sijoille 11-30 tai tasatulokseen saivat kategorian 6b kauden 2014 ensimmäiseen osakilpailuun. Tuloksella 81 lyöntiä sai tuon kortin.

Golf Balance Mid Tour on nyt viimeistä myöten paketissa tältä kaudelta ja alkaa talvihorros, jonka aikana yksi, jos toinenkin puttailee autotallissaan ja ulkoiluttamassa ja mallailemassa mailojaan saunan jälkeen olohuoneessa katsoen samalla televisiosta golfin major kisaa. Jotkut hurjat lähtevät näyttämään mailoilleen jopa ulkomaista ruohopintaa.

Kesä oli hieno ja Mid Tour haluaa kiittää erityisesti kilpailijoita, jotka teitte tämän kaiken mahdolliseksi ja luomalla Mid Tourille aivan omalaisensa ilmapiirin, joka tuntuu kuin toiselta kodilta. Kiitokset kuuluvat myös kentille, henkilökunnille sekä kaikille vapaaehtoisille hienosti tehdystä työstä.

Kauden 2013 pääsponsorina toimi Golf Balance, joka mahdollisti kauden kaikkiin kilpailuhin muhkean palkintopöydän, kiitokset myös Golf Balancelle.

Erityiskiitokset menevät tänä vuonna Mid Tourin kilpailujohtajalle Heikki ”Hexi” Jäättelälle.

Mid Tour saa uuden puheenjohtajan ensi kaudelle, kun hienon työn puheenjohtajakaudellaan tehnyt Sami Haapamäki siirtyy syrjään ja Mid Tourin vuosikokouksessa valittu Hannu Ylisenpää ottaa vetovastuun seuravalle kaksivuotiskaudelle.
Mid Tourin toimikunnan jäsenet kiittävät Samia ja toivottavat Hannun tervetulleeksi.