Uutiset
St. Laurence Golfin nimi mestaruustauluun

St. Laurence Golfin nimi mestaruustauluun

Midien seurajoukkueiden Suomen mestaruus ratkaistiin Rauma Golfissa 23.-.24.9.2017. Mukana oli 12 joukkuetta ja joukkueisiin oli saatu roppakaupalla nimimiehiä. Luvassa oli huikea taisto eikä kenelläkään ollut selkeää ennakkosuosikin viittaa, vaikka moni seura olikin laittanut liikenteeseen todelliset ykköskentän miehet.

Rauma lauantaiaamu kirkastui täydellisissä olosuhteissa. Aurinko paistoi kirkkaalta taivaalta ja kenttä loistavassa kunnossa. Ja kun mukana oli seurojen ykkösmiehet, niin tulos oli sen näköistä. Suur-Helsingin Golfin pari Ari ”Pappa” Vauhkonen ja Jarkko Raski laittoivat korttiin komean 65 lyönnin kierroksen (-7) ja kun Jarmo Jaakola ja Rami Ulaska suorituivat tuloksella 71 lyöntiä, oli SHG aamun jälkeen kärkipaikalla. Paljoa pahemmaksi ei jäänyt KGV:n pari Toni Karjalainen ja ”Juhna” Peltomäki sekä viimevuotista voittoaan puolustamassa olleet Kymen Golfin Tuomo Paavola ja Jari Siira 67 lyönnillä.

Kilpailu jatkui Foursomella, jota sanotaan monesti vaikeimmaksi pelimuodoksi golfissa. Pelaajat lyövät palloa vuoronperään eikä anteeksi saa pyydellä, jos ei ihan onnistunutkaan suorituksessa. Suur-Helsingin Golfin pari Ari Vauhkonen ja Jarkko Raski eivät pyydelleet anteeksi ja pelasivat iltapäivän parhaan tuloksen 72 lyöntiä, joten lauantain parhaasta peliparista ei jäänyt epäselvyyttä.

Sunnuntai ja keli oli jälleen loistava. Kärjessä viimeiselle kierrokselle lähtivät Golf Talma, St. Laurence Golf, Keimola Golf. Mitään ei oltu vielä jaettu ja kun kaikki neljän pelaajan tulokset laskettaisiin mukaan, niin kaukaa voisi tulla vielä mitalitaisteluun. St. Laurence Golf oli puolessa välissä kierrosta selkeässä johtoasemassa ja vielä muutama väylä ennen loppua kulta näytti jo varmalta, mutta kun mikään ei ole varmaa niin jännitys säilyi loppuun saakka. Päivän nousija oli Kymen Golf, joka tuli takaa, rinnalle ja ohi monesta joukkueesta mm. Ville Karhun 67 lyönnin kierroksella. Ihan loppuun saakka kiri ei riittänyt, vaan Kymen Golfille seurajoukkueiden hopeamitalit kaulaan. Eroa Suomen mestaruuden vienneeseen St. Laurence Golfiin jäi lopulta vain yksi lyönti. Pronssin kohtalo ratkesi yksittäiseen parhaaseen kierrokseen, koska Suur-Helsingin Golf ja Espoo Ringside Golf olivat tasatuloksessa. Foursomen 65 lyöntiä voitti ERG:n parhaan 70 lyöntiä, joka tuli singlessä.

-”St Lawrence golfin Miika Savela, Antti Ulvio, Kimmo Lindberg ja Jani Michelsson kehuivat kenttää ja greenejä. Voittajat olivat onnellisia, kun viime vuoden karvas tappio saatiin kirkastettua kullaksi tänä vuonna ja kiertopalkintoon vihdoin muiden joukkoon saadaan myös Lohjalaisten kultainen laatta”
Kaikkien mitalistien kaulaan ripustettiin vuoden 2017 viimeiset Suomi 100-vuotta mitalit.
Onnittelut kaikille mitalisteille!
Erityiskiitokset menevät Rauma Golfin koko henkilökunnalle, joka hoiti kilpailun läpi erittäin mallikkaasti ja ammattitaidolla. Pelaajilta tuli todella paljon positiivista palautetta niin kentästä kuin palveluistakin ja kaikki meni paremmin kuin Stromsössa ja heidät todellakin toivotettiin tervetulleiksi Rauma Golfiin. Kun seura on järjestämässä kilpailua suurella sydämellä ja intohimolla, niin tulos näkyi juuri pelaajien kommenteissa.
Lisää kuvia kilpailusta löydät TÄSTÄ.

St. Laurence Golfin mestarijoukkue 598 (+22):
Jani Michelsson, Antti Ulvio, Miikka Savela ja Kimmo Lindberg

Hopeaa Kymen Golf 599 (+23):
Tuomo Paavola, Ville Karhu, Jarkko Jääskeläinen, Jari Siira

Pronssia Suur-Helsingin Golf 600 (+24):
Ari Vauhkonen, Jarmo Jaakola, Jarkko Raski ja Rami Ulaska

Lopulliset tulokset löydät TÄSTÄ

Mid Tour kausi 2017 on saatettu päätökseen ja uuden kauden odottelu alkaa nyt. Miehet starttaavat kautensa Alastaro Golfista 5.5.2018 ja naiset 19.5.2018. Vielä kuitenkin pelataan maaottelu Ruotsia vastaan.