Kilpailukalenteri
Kauden 2024 kilpailukalenteri

Kauden 2024 kilpailukalenteri

Kauden 2024 kilpailukalenteri on valmistunut komealla kenttäkattauksella. Osa kentistä on Mid Tourille entuudestaan tuttuja, mutta olemme saaneet kalenteriin myös uusia kenttiä.

Karsinta
Jouduimme syyskuussa keskeyttämään kauden 2024 karsintakilpailun sateen aiheuttamien huonojen kenttäolosuhteiden vuoksi. Syksyllä ilmoitimme, että kaikille pelaajille annetaan tulevalle kaudelle kategoria, mutta saamamme palautteen perusteella kumoamme tuon päätöksen todettuamme, että ainoa urheilullisesti oikeudenmukainen tapa pelaajien sijoittamiseksi Mid Tourin kategoriajärjestelmään, on kilpailun uusiminen. Iloksemme voimmekin nyt kertoa, että olemme saaneet sovittua kilpailun syksyllä järjestäneen kentän kanssa, että saamme järjestää karsintakilpailun uudelleen. Kilpailijat, jotka osallistuivat syyskuussa karsintakilpailuun ovat oikeutettuja osallistumaan uusintakilpailuun ilmaiseksi. Mikäli kilpailuun jää vapaita paikkoja, voivat muutkin osallistua maksamalla kilpailumaksun.

Osakilpailut
Mid Tourin kausi alkaa palautteita kuunneltuamme hieman normaalia myöhemmin. Kauden aloittaa tällä kertaa Ladies Mid Tourin ja M40 kiertueen yhdistetty kilpailu Alastarossa 4.-5. toukokuuta. M25 aloittaa kiertueensa 18.-19.5. Vuosaaressa.

Koska kesäkuulle on ruuhkautunut ohjelmaa ylioppilasjuhlista EM-kisojen kautta juhannukseen, ei tyhjiä viikonloppuja juurikaan ole. M40 ja Ladies Mid Tour huilivat kaudella 2023 kesäkuun. Tällä kaudella huilivuorossa on M25 kiertue. Vanhemmat herrasmiehet ja ladyt pelaavat kesäkuussa Sea Golf Rönnäsissä vuosien tauon jälkeen.

Kesä-heinäkuun vaihteessa kilpaillaan jälleen yhdessä Kytäjän kentillä aiemmilta kausilta tutulla formaatilla. Molemmilla kentillä pelataan samanaikaisesti ilman cutin tuomia paineita. Kilpailun pääsponsorina toimii kaudeksi 2024 avattava Kytäjän uusin ylpeys hotelli Törölä. Nopeimmille on myös majoitustarjouksia Törölään kilpailuviikonlopulle. Tervetuloa Törölä Championshipiin mukaan!

Heinäkuulle on kalenteroitu kaksi kilpailua. Ladies Mid Tour ja M40 ratkovat Suomen mestaruudet 5.-7.7 Tapiolassa. Mid Tour M25 pelaa Suomen mestaruuksista 26.-28.7 Hirsalassa.

Elokuussa kilpaillaan vielä M25 kiertueen toimesta Espoo Golfissa ja KoskiGolfissa. LMT ja M40 osalta elokuulle jää vain yksi kilpailu, joka pelataan Lakistossa. Kauden kruunuksi pääsemme pelaamaan viimeisen yksilökilpailun eli finaalin Linnagolfissa 7.-8.9.
Joukkueiden SM-kilpailut päättävät totutusti kauden. Miehet suuntaavat kauden päätteeksi Uuteenkaupunkiin. Naisten joukkueiden länsirannikon kierros jatkuu SM-kisojen osuessa tällä kertaa Harjattulaan.

Jäsenmaksu on jälleen luotu kilpailuksi Golfliiton kalenteriin! Jäsenmaksu avataan maksettavaksi alkuvuodesta.  

Tehokkaita talvitreenejä tai -unia koko jäsenistölle! Nähdään taas toukokuussa!

Linkki kilpailukalenteriin