Race to West Coast

Uudenkaupungin golfin Ykskoivun kentällä päivä valkeni aurinkoisena ennusteita uhmaten. Kenttä oli vielä hieman pehmeä edeltävän viikon sateiden jälkeen, mutta griinit olivat heittämällä parhaat, ja liukkaimmat mitä tämän kauden kilpailuissa on nähty. Loppuliuku oli fantastinen ja paikoin jopa yllättävän vauhdikas. 

Kentällä oli suuren urheilujuhlan tuntua, kun paikalliset golfin ystävät olivat saapuneet katsomaan tasokasta Midgolfia

Miesten yleisen sarjan kärki on suht tasainen, kun kärjessä on Jonne Asikainen (-3) pelattuaan takaysin neljä alle. Toisena kärjen tuntumassa on Antti Pasanen (-1) ja kolmantena Henrik Kontro (+1).

M40 sarjassa tilanne on tätäkin kutkuttavampi. Kärjessä veturina porskuttaa Tuomo Paavola (+3) ja heti perässä kärkkyy Ville Karhu ja Keijo Jaakola (+4). 

Jasmiina Kivini on vetojoukoissa naisten kilpailussa ensimmäisen päivän  jälkeen. Jasmiinan tuloksella 74 (+2). Perässä kärkkyvät Roosa Närhi (+4) ja Nina Katajainen (+5).

Kentällä nähtiin  kilpailun tiimellyksessä kaksi (meri)kotkaa ja muita upeita suorituksia.

Huomiseen lähdetään nauttimaan kesän viimeisestä yksilökilpailusta. Ranking-pisteiden varjossakin  kilpailu on vielä merkityksellinen ja monella riittää vielä panoksia viimeiseen kisapäivään.

Mainiota pelipäivää sunnuntaille!

Mid Tour toimikunta/ Mari